El projecte

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Treballant en educació lliure des de l’any 2002, el nostre equip comença un projecte per a nens i nenes de 2 a 6 anys, en un espai cuidat, i amb una ràtio reduïda.

Nuna vol dir ànima en quechua. Des del que sentim, la nostra mirada està posada en acompanyar a cada infant oferint-li l’entorn necessari per tal que pugui créixer connectat amb la seva essència, amb el seu eix, amb el “nuna” despert i vibrant dins de si mateix/a.

Nuna va néixer de la trobada entre un grup de famílies que desitjaven oferir als seus fills un acompanyament proper i amorós, i dues educadores amb un extens recorregut en el món de l’Educació Lliure. Junts, ens vam  instal·lar en un espai preciós, situat en un entorn verd i tranquil (a la Serra de Collserola, Barcelona).

Allà, hem anat teixint un projecte molt cuidat, amb una ràtio reduïda, i uns materials especialment pensats i preparats per afavorir el desplegament de cada infant en l’etapa vital que transita.

Actualment, el Projecte Educatiu -adscrit a la XELL (Xarxa d’Educació Lliure)- està sustentat en una Associació sense ànim de lucre.