L’espai interior

_IMA5307
Foto: Ima Garmendia

Estem en una casa recentment reformada, diàfana, lluminosa, molt agradable, amb el terra de parquet i amb calefacció. L’espai interior compta amb 85 m2.

A l’espai interior gaudim de:

  • La sala psicomotriu, un espai diàfan en el qual, a partir de materials com coixins, cordes, teles, matalassos, fustes, hamaques, escales, trapezis…  cada dia es poden construir escenaris i propostes amb infinitat de possibilitats, les quals, els/les educadors/es, amb molta cura, ideen i ajuden a re-definir, per tal que cada nen pugui  investigar i gaudir naturalment partint del seu propi interès i curiositat.
    És un espai ideal per experimentar el joc pulsional, de reassegurament, sensoriomotriu i simbòlic.
  • L’espai de joc simbòlic, amb elements de joc que afavoreixen la representació i elaboració de la quotidianitat de cada infant.
  • L’espai d’experimentació amb materials, on s’ofereixen i elaboren infinitat de propostes en les que cada nen, cada nena, pot gaudir experimentant des de la connexió amb la seva pròpia creativitat. En aquest espai també es donen jocs de manipulació, de construcció…
  • El racó de contes, amb obres triades acuradament per els/les educadors/es.
  • La cuina: un espai molt acollidor que ens rep cada matí. Allà esmorzem, dinem, gaudim elaborant receptes i experimentant amb els infinits ingredients que la natura ens regala.
  • Sala interior: un espai on els nens més grans poden trobar materials i jocs especialment pensats per a ells, seguint els seus interessos i les seves necessitats, en el moment vital que transiten.

 

 

 


Aquí podeu llegir sobre l’espai exterior de Nuna