Preguntes més freqüents

Quin és el calendari i l’horari de Nuna?
El calendari de Nuna coincideix amb el de les escoles. Cada curs prendrem com a referència el calendari escolar que surti publicat al Departament d’Ensenyament.
L’horari de Nuna és de dilluns a divendres de 9:00 a 14:30.
Més informació a Un dia a Nuna.

Quina és la ràtio a Nuna?
La ràtio màxima a la que podríem arribar, en ser un projecte per a nens i nenes de 2 a 6 anys, és de 8 nens/es per educador/a.

Com és el temps d’adaptació?
A Nuna, és molt important tenir cura que el temps d’acompanyament sigui el que cada infant necessita. En aquest sentit, no hi ha un límit de temps que estigui pautat. Per fer aquest acompanyament, és necessari que els adults cuidin la seva manera d’estar: donant presència i seguretat al seu fill/a, i sent, a la vegada, profundament discrets per interferir el menys possible en l’espai, el joc, i l’univers de la resta d’infants.

Quin és el procés per entrar a formar part del Projecte Educatiu?
Si sentiu interès per conèixer el nostre projecte, ens ho podeu fer saber a través del mail nuna@nuna.cat. Nosaltres us informarem de si tenim previstes unes jornades de Portes Obertes, i, si no és així, us convocarem a una trobada individual.
A Nuna tenim cura d’un llistat amb les famílies interessades, i seguint uns criteris molt clars (germans/es dintre del projecte, ordre en el vostre apropament a nosaltres), us convocarem a una entrevista en la que podrem parlar de tot allò que cada família necessiti.
Per nosaltres és molt important que hi hagi una clara sintonia entre tots els implicats en aquest nou camí: que els pares/mares sentin que aquest és el projecte que desitgen pel seu fill/a, i que aquesta mateixa sintonia sigui viscuda també des del projecte.

Quina és la implicació de les famílies en el projecte?
A Nuna és l’Equip Educatiu el que sosté el funcionament del projecte.
La implicació que des de Nuna es demana a les famílies té a veure amb la inversió de la quota mensual, amb l’elaboració del menjar del seu fill, amb la presència a l’espai durant el període d’acompanyament, i amb l’acompanyament proper del procés del seu petit@.
Com que es tracta d’un projecte en el qual és essencial l’acompanyament dels processos interns de cada infant, sabem de la implicació emocional que es manifesta també en cada família.

Des d’aquesta proximitat, l’acompanyament és profundament nodridor per tots i totes.
Més informació a El paper de les famílies.

Com és el dinar a Nuna?
Cada família porta el dinar del seu fill/a ja elaborat des de casa, seguint la mateixa pauta en quant al menú.
A la cuina de Nuna hi ha una nevera on es deixen les carmanyoles entre 9:00 i 10:00 (moment de l’arribada). A les 11:30 s’escalfen al forn les carmanyoles de tots els nens/es i educadors mentre ens preparem per dinar, tots junts, a les 12:00.

Si teniu dubtes o desitgeu rebre informació sobre qualsevol tema, també sobre quotes i places disponibles, us podeu posar en contacte amb nosaltres escrivint-nos a nuna@nuna.cat.
Gràcies